4 juli 2019 20:00 uur

Laurens Collegium Rotterdam - koor
Wiecher Mandemaker - dirigent

Landgoed Kennemerroode, Aerdenhout

Midden in de natuur luisteren op een mooie zomeravond naar de zuivere klanken van menselijke stemmen, dat is de aantrekkelijkheid van Woodbirds. Het Laurens Collegium Rotterdam treedt op tijdens de bosconcerten van de Koorbiënnale 2019 in Haarlem.


In Paradijsvogels laat het Laurens Collegium horen hoe natuur en zingen hand in hand gaan. Veel dichters en componisten trokken zich door de eeuwen heen terug in de natuur om inspiratie op te doen. De bergen, het woud, de zee waren altijd al plekken waar dichters hun woorden vonden en componisten hun harmonie. Vogels inspireren de mens ook sinds mensenheugenis. We benijden hen om hun vrijheid, we imiteren hun vlucht en genieten van hun gezang.


Hoe toepasselijk kan het zijn – in dit Woodbirds-optreden gaan de zangers zoek naar de nacht en de natuur. Welke klanken dat oplevert, kun je het beste zelf ervaren - verwacht een verfijnd a capella concert terwijl het langzaam donker wordt.
 
Als publiek wandel je over de idyllische bospaadjes tussen de twee kleine concerten en het grote slotconcert door. In de pauze is er een hapje en een drankje (bij de prijs inbegrepen).
 
In de tent is voldoende zitplek op houten banken. Voor eigen comfort kunt u eventueel een kussentje en/of deken meenemen. Bij regen vindt het concert gewoon plaats in de tent.

Tip: neem anti-muggenmelk en een extra trui mee. 

NB: In verband met de bos/duinwandeling is dit concert niet toegankelijk voor rolstoelen.

Bestel kaarten via:

https://www.koorbiennale.nl/programma/68/woodbirds-paradijsvogels

contact

Stichting Laurenscantorij
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier